Historien om P20

Riemann A/S er en dansk producent af specialiserede hudplejeprodukter. Virksomheden blev grundlagt af Claus Riemann, der havde en vision om at skabe produkter med en "objektivt konstaterbar effekt". Med andre ord: produkter, der virker. Denne enkle, men udfordrende ambition, er vores grundlæggende mission i dag. Alle vores P20 solcremer er udviklet til at yde den bedste solbeskyttelse man kan få.

Historien begyndte i Claus Riemann's familiehus i Gl. Holte i 70'erne. Han havde allerede set behovet for pålideligsolfaktor og lancerede P20 solcreme i 1979. Det var den allerførste høj-faktor solbeskyttelse på markedet, og den fotostabile formel behøvede kun påsmøring én gang om dagen. Derfor P20 "10 TIMERS SOLBESKYTTELSE". Læs mere om P20 Solcreme her

Det virker bare - Om det er på badeferie med familien eller til VM i Ironman på Hawaii LÆS MERE Luk

P20 solcreme var i 2014 med mig på Hawaii til VM i Ironman.

Solen på Hawaii er temmelig skarp, og det er ret afgørende, at du har en solcreme på der virker i alle timer både i vand, på land og når du sveder.

Der findes forskellige solcremer på markedet, som ikke alle er lige rare at have på, de holder ikke i vandet og glider af, når man sveder. Det gør P20 ikke, det er en standhaftig og vedholden dame, der holder hvad den lover, leverer kvalitet og når først den er på, kan man føle sig helt tryg. Selv på en lidt sart, lys skandinavisk hud.

Efter 10 timer og 23 min kom jeg i mål uden en eneste forbrænding og endda kun med enkelte markeringer fra tøjet.

Og det er ikke småting, den skal kunne holde til; først et langt ophold i saltvand, og dernæst hele dagen i lavamarken. Men den bliver på huden, uden at fedte og uden at glide af – den er ikke til at mærke, jeg ved den er der og det giver god tryghed.

Cecilie Mathorne blev nr. 5 i sin aldersgruppe og nummer 50 af alle kvinder til VM i Ironman, Hawaii 2014.

KONTAKT RIEMANN A/S

Ønsker du at kontakte os for generel information, feedback eller spørgsmål, så ring eller skriv til os, eller brug denne kontaktform.

Danmark

Riemann A/S
Krakasvej 8
DK-3400 Hillerød
Danmark
Tlf. +45 47 18 20 00

Email: info@riemann.dk

Kontakt Distributør

Danmark

Orkla Health A/S

Industrigrenen 10
2635 Ishøj

Tlf.:  43 56 56 56
Fax: 43 56 56 00