OM P20

I 1979 opfandt Claus Riemann P20, da han ville hjælpe en ven med sensitiv hud med beskyttelse mod solens stråler under et ophold i Afrika. Løsningen han opfandt var P20, som nu har beskyttet folk mod solens stråler i årtier. Riemann’s drivkraft af personligt engagement og en seriøs videnskabelig indsats er stadigvæk det der driver vores mærke den dag i dag.

Seriøs og pålidelig solcreme for alle, der ønsker en seriøs beskyttelse til deres udendørsaktiviteter

Pak solcremen, der er ligeså engageret omkring det at være udenfor i forår- og sommerhalvåret, som du selv er.
Uanset om du rammer sporet, stien, parken, poolen eller banen, skal du have en solbeskyttelse, der er yderst effektiv mod solens stråler og som ikke vil skuffe dig.
P20s unikke letvægtsformulering er yderst vandfast, hvilket betyder, at den holder et intakt beskyttelsesniveau selv efter 4 x 20 minutter i vandet. Så lad dig ikke forsinke af en konstant genpåføring af solcreme.

P20s bredspektrede UV-beskyttelse sikrer, at du er fuldt beskyttet, når du nyder tilværelsen udendørs. Serien tilbyder UVB beskyttelse samt en meget høj UVA beskyttelse, der beskytter huden mod solrelaterede skader og tidlig aldring. UVA-beskyttelsen i P20 overstiger langt EU-anbefalingerne og er derfor bedømt til 5 ud af 5 stjerner.

P20 har en unik transparent og letvægtsformulering, hvilket betyder, at den let absorberes af huden, uden synlige spor og en klæbrig følelse. På blot 15 minutter er den absorberet, således at du hurtigt kan komme ud i solen! Derudover indeholder produkterne ingen tilsatte dufte eller farvestoffer.

P20 solcreme var i 2014 med mig på Hawaii til VM i Ironman.
Solen på Hawaii er temmelig skarp, og det er ret afgørende, at du har en solcreme på der virker i alle timer både i vand, på land og når du sveder.
Der findes forskellige solcremer på markedet, som ikke alle er lige rare at have på, de holder ikke i vandet og glider af, når man sveder. Det gør P20 ikke, det er en standhaftig og vedholden dame, der holder hvad den lover, leverer kvalitet og når først den er på, kan man føle sig helt tryg. Selv på en lidt sart, lys skandinavisk hud.
Efter 10 timer og 23 min kom jeg i mål uden en eneste forbrænding og endda kun med enkelte markeringer fra tøjet.
Og det er ikke småting, den skal kunne holde til; først et langt ophold i saltvand, og dernæst hele dagen i lavamarken. Men den bliver på huden, uden at fedte og uden at glide af – den er ikke til at mærke, jeg ved den er der og det giver god tryghed.

Cecilie Mathorne blev nr. 5 i sin aldersgruppe og nummer 50 af alle kvinder til VM i Ironman, Hawaii 2014.

Michael Hestbæk er en professionel sejler, der har deltaget i fire Olympiske lege. Han har desuden vundet over 25 EM og VM medaljer. Michael Hestbæk siger: ”Jeg har ikke brugt andet end P20 Solcreme de seneste år, fordi den holder solbeskyttelsen i op til 10 timer og er særdeles vandfast, hvilket er vigtigt, når jeg er sejler. Det er rart at den trænger ind i huden med det samme, så jeg faktisk ikke mærker, at jeg har den på.”

Som én ud af 278 soloryttere der har gennemført Race Across America, verdens hårdeste cykelløb, igennem de seneste 30 år, blev Aske nr. 8 i 2014, endda som verdens yngste RAAM deltager. Med kun få timers hvile pr. døgn, cyklede Aske Søby 4.868 km i ét stræk på 10 dage og 22 timer.
’De andre var smurt ind i solcreme, så de var kridhvide og mange blev solskoldede, hvilket er et irritationsmoment. Det betyder meget at nedbringe ethvert irritationsmoment, for man bliver 2-3 år oppe i hovedet, når man er så presset og sover så lidt’, siger Aske.
’P20 var let at smøre på for teamet og jeg kunne ånde i det og fik ingen solskader. Det eneste sted jeg blev forbrændt af solen var på læberne’.

Aske Søby, Verdens yngste RAAM deltager.