Produkter

SERIØS OG PÅLIDEIG SOLCREME

Alle elsker at bruge tid i solen, men at nyde solen sikkert kræver beskyttelse uden at gå på kompromis. Det var derfor Claus Riemann i 1979 opfandt P20 efter at være blevet inspireret af et ønske om at hjælpe en ven med sensitiv hud, som netop havde behov for ekstra beskyttelse under et ophold i Afrika.

I dag har P20 beskyttet folk mod solens stråler i over fire årtier. Og Riemanns mission for P20 forbliver den samme – at give folk den beskyttelse de har brug for, når de opholder sig i solen ved at producere en af markedets mest effektive solcremer.

På denne side vil vi gerne forklare, hvordan P20 leverer det, vi kalder “Seriøs og pålidelig Solpleje”, samt hvad det betyder for dig og din familie.

OPTIL 10 TIMERS SOLBESKYTTELSE

Takket være produktets fotostabile UVA- og UVB-filtre og bredspektrede beskyttelse, har P20 vist sig at være holdbar i op til 10 timer, når den anvendes korrekt og fordeles jævnt over hele kroppen. Denne holdbarhed betyder, at selvom du har en meget følsom hud, kan du med ro i sindet, fortjent nyde den tid du bruger i solen.

 

 

HØJ UVA BESKYTTELSE

P20 tilbyder pålidelig UVB beskyttelse samt en meget høj UVA beskyttelse, der hjælper med at beskytte huden mod solrelaterede skader og tidlig aldring. UVA-beskyttelsen i P20 overstiger langt EU-anbefalingerne og er derfor bedømt til 5 ud af 5 stjerner *.

* SPF 50 er bedømt 4 ud af 5 stjerner.


 

MEGET VANDFAST

At gå ind og ud af vandet er en stor del af sommerens sjov. P20 holder dig og din familie sikrer på stranden og ved poolen, da den opretholder det intakte beskyttelsesniveau selv efter 4 x 20 minutter i vandet. Denne fuldt dokumenterede vandfasthed har givet P20 Europas højeste vandafvisningsrating for solplejeprodukter.

 

 

UNIK LETVÆGTSFORMULERING

Hvide, cremede solbeskyttende lotioner virker ofte klæbrige og efterlader synlige striber, hvilket ikke er tilfældet med P20. P20s har en unik transparent letvægtsformulering, der er nem at påføre og som hurtigt absorberes af huden uden at efterlade hvide striber efter påføring.

 

 

 

UDEN PARFUME OG FARVESTOFFER

P20 solcreme er uden tilsat parfume og farvestoffer.

 

 

 

IDEEL FOR HELE FAMILIEN

P20 solcreme har ingen tilsatte parfumer og farvestoffer og minimere derved risikoen for allergiske reaktioner og hudirritation. P20 er en yderst pålidelig solbeskyttelse for børn og voksne.