PRODUKTEGENSKABER

P20 solcreme er en danskproduceret sollotion og solspray. Dens unikke langtidsbeskyttende og meget vandfaste formulering gør den til den optimale solbeskyttelse for børnefamilier og folk inden for elite- og ekstremsport, hvor alt udstyr overvejes nøje.

10 timers solbeskyttelse

P20 solcreme yder den bedste beskyttelse mod både UVA og UVB stråler. Det er dokumenteret, at den meget stabile formel gør, at solcremen bevarer sin effektivitet i op til 10 timer. Det er dog vigtigt at huske de generelle solråd.

Meget vandfast

P20 solcreme er blevet testet ”Very Water Resistant” efter gældende Colipa guidelines. Selv efter 80 minutter i vand bevarer P20 solcreme den samme beskyttelseskategori som før, hvilket er enestående for en solcreme.

Nem påsmøring

P20 solcreme har en let konsistens, som gør produktet nemt at påføre og fordele på huden. Den transparente sollotion/solspray absorberes hurtigt, fedter ikke og sikrer en jævn dækning, når den påføres i rigelige mængder.

Uden parfume

P20 Solcreme er uden parfume, farvestoffer og kunstige konserveringsmidler. Det er solcreme til børn og voksne, som er til at stole på.
1162/riemann_30spf_10hours_100ml_duo
Det er rart, at den trænger ind i huden med det samme, så jeg faktisk ikke mærker, at jeg har den på LÆS MERE Luk

Michael Hestbæk er en professionel sejler, der har deltaget i fire Olympiske lege. Han har desuden vundet over 25 EM og VM medaljer. Michael Hestbæk siger: ”Jeg har ikke brugt andet end P20 Solcreme de seneste år, fordi den holder solbeskyttelsen i op til 10 timer og er særdeles vandfast, hvilket er vigtigt, når jeg er sejler. Det er rart at den trænger ind i huden med det samme, så jeg faktisk ikke mærker, at jeg har den på.”

Produkter

P20 solcreme er den bedste solcreme for alle jer, der ønsker at være godt beskyttet i solen. P20 solcreme holder i 10 timer, er meget vandfast og let at smøre på. P20 Solcreme fås i faktor 15, faktor 20, faktor 30 og faktor 50+. Find den bedste solcreme faktor til dig her.

Køb

Anvendelse

Påfør rigelige mængder P20 solcreme i et jævnt lag over hele kroppen og smør solcremen godt ind. 30-40 ml rækker til en voksen krop.

P20 solbeskyttelse absorberes hurtigt på huden, så du skal kun vente 15 minutter, før du går ud i solen eller bader.

Selvom P20 solcreme yder langvarig vandfast solbeskyttelse, kan det være nødvendigt at påføre solcremen igen, når du for eksempel har svedt meget, brugt sæbe eller tørret dig med et håndklæde. Dup dig tør i stedet, når du har været i vandet, og smør dig ind igen, hvis du føler, at det er nødvendigt.

Hvis du bruger solsprayen, skal du undlade at spraye direkte i ansigtet. Spray i stedet på dine hænder, og smør dig derefter ind i ansigtet. Læs vejledningen i emballagen omhyggeligt inden brug.

Årsagen til solskoldning er ofte på grund af for lidt solcreme. Følg P20 solcreme's guide, så du opnår den bedste solbeskyttelse.

Læs mere om anvendelse og solråd her

Spørgsmål & Svar om P20 solcreme

Ja, alle produkter i P20 serien indeholder både UVA og UVB filtre. Dvs. filtre, som er fotostabile og udvalgt til at give dig den bedste solbeskyttelse.

På emballagen kan du tjekke, om din solcreme indeholder UVA og UVB beskyttelse ved disse symboler:

 

På P20 solprodukter vil du også kunne finde en ekstra UVA indikator, som angiver antal stjerner afhængigt af niveauet af UVA beskyttelse i forhold til UVB beskyttelse.

I P20 serien har alle produkter 4-5 stjerner, hvor 5 er den højeste klassificering. Det betyder, at P20 solcremer, som minimum overholder EU´s anbefaling om et UVA beskyttelsesniveau på 1/3 af solfaktoren. EU’s anbefaling svarer til 3 stjerner.

P20 solbeskyttelse er god til børn, selv til børn under tre år. Alle ingredienser er godkendte af EU og er helt uden parfume, uden farvestoffer, uden parabener eller andre kunstige konserveringsmidler. P20 solcreme er meget vandfast, hvilket gør, at det ikke er nødvendigt at smøre dem ind i P20 solcreme igen, når børnene har været i vandet.
Det er dog stadig vigtigt at huske de generelle solråd,og at spædbørn og små børn ikke bør udsættes for direkte sollys.

En gennemsnitlig voksen skal bruge 30-40 ml solcreme svarende til en hel håndfuld, hver gang han eller hun smører sig ind, for at sikre en tilstrækkelig dækning og effektiv beskyttelse. Dvs. en 100 ml. solcreme indeholder i gennemsnit nok til at dække hele kroppen på en voksen 2-3 gange. Hvis mængden af solbeskyttelse reduceres, mindskes beskyttelseseffekten betydeligt.

Ja, absolut. Du skal blot vente 15 minutter, efter at du har smurt dig ind, før du fortsætter med din sædvanlige makeup.

Ja, det kan du. Alle ingredienser i P20 serien er godkendt af EU og er helt uden parfume, farvestoffer, parabener eller andre konserveringsmidler.

Det er ikke nødvendigt at smøre sig ind i P20 solbeskyttelse igen, når man har været i vandet, medmindre man har svedt meget eller tørret sig grundigt med et håndklæde. P20 solcreme er dokumenteret meget vandfast ("Very Water Resistant"), hvilket er den højeste klassificering, der findes. Yder effektiv beskyttelse selv efter lang tid i vandet.

P20 solcreme virker stadig efter et brusebad forudsat, at du ikke har brugt sæbe, skrubbehandske eller har tørret dig meget grundigt med et håndklæde.

Ligesom mange andre solcremer kan P20 solcreme lave pletter på tøjet. Dette undgår du ved at vaske hænderne grundigt med sæbe, når du har smurt dig ind og undlade at røre ved tekstiler, f.eks. tøj, håndklæder osv., før solcremen er tørret helt ind.

Hvis du har fået pletter på dit tøj af P20 solcreme, kan du i de fleste tilfælde fjerne dem fra både hvidt og farvet tøj.

Prøv denne metode, før du vasker tøjet: Hvis tøjet har været vasket, kan det være nødvendigt at gentage metoden flere gange, inden pletten forsvinder. Jo varmere det plettede tøj har været vasket, desto sværere er det efterfølgende at fjerne pletten.

  1. Hæld husholdningssprit i en dyb tallerken.
  2. Læg stoffet med pletten i tallerkenen. Det er vigtigt, at pletten dækkes med husholdningssprit.
  3. Omrør med en ske i ca. 1 min.
  4. Tag stoffet op af tallerkenen.
  5. Tør stoffet i mellem to stykker køkkenrulle.
  6. Undgå brug af klorin (det kan få pletterne til at blive lyserøde).
  7. Gentag metoden flere gange, hvis pletten ikke er væk.

Når pletten er væk kan tøjet vaskes på sædvanlig vis efter vaskeanvisningen. Det frarådes dog at bruge ovenstående metode på læder og ruskind.